Младите социалисти в Болярово избраха да подкрепят Михаил Миков и Корнелия Нинова за председател на БСП
Младите социалисти в Болярово избраха да подкрепят Михаил Миков и Корнелия Нинова за председател на БСП / Общински пресцентър Болярово

Младежката организация на БСП в община Болярово проведе своето отчетно-изборно събрание. Членовете на клуба обсъдиха и приеха отчета за дейността на организацията през 2015 година .

Приети бяха и мерки за разширяването на влиянието на Общинската партийна организация. Сред тях са по- чести мероприятия с цел по-ангажиран живот, превенция на пасивното участие на младежите, „Клуба по интереси" да съхрани енергията на младите си членове и симпатизанти и да я предаде за привличане на нови привърженици на идеите на БСП, участие на младите кадри в семинари и обучения на местно, национално, европейско и глобално ниво, с цел усъвършенстване на комуникативните умения, натрупване на опит и специфични познания и по- голяма ефективност в политическите дейности.

Членовете избраха и ново ръководство. Председател на младежката местна структура е Стоянка Николова, заместник председател - Златина Николова и касиер - Диана Николова. За председател на ОбС на БСП- Болярово младите социалисти единодушно преизбраха досегашния председател- Атанас Дженков. А за членове на ОбС - Болярово предложиха Христо Христов, Стоянка Николова, Златина Николова, Красимир Григоров, Донка Ботева, Мария Тодорова. За председател на общинска контролна комисия на БСП- Болярово бе предложена отново Лиляна Атанасчева, за член на същата комисия - Диана Николова.

Делегати на 49-ия Конгрес на БСП младите социалисти избраха да бъдат Христо Христов, Атанас Дженков и Атанас Мерджанов. За председател на Националния съвет, решиха да подкрепят две от кандидатурите - на Михаил Миков и Корнелия Нинова.