Сребро и бронз за Разград от турнира по бадминтон „Млади таланти“
Сребро и бронз за Разград от турнира по бадминтон „Млади таланти“ / netinfo

Отлично се представиха две млади бадминтонистки от Разград престижния турнир от веригата „Млади таланти“ в Стара Загора – съобщи президентът на клуб „Бадминтон“ Цветан Танев.

През уикенда 15-годишините Иванела Денева и Невена Ненкова в тандем са спечелили сребърен медал в дисциплината двойки, а Иванела е и с бронзов медал на сингъл.

По същото време 17 от състезателите на клуб „Бадминтон“-Разград са участвали в Зоновите лични първенства за момичета и момчета до 11 и до 13 години. При по-малките сред най-добре представилите се са: Кристина Стефанова – трето място сингъл и Селин Алтанай-Теодора Тодорова - трето място на двойки. При по-големите Габриела Донкова се окичи с три златни медала – единично, на двойки и на смесени двойки. При момчетата най-добре се представи Иван Стефанов – трето място сингъл и второ място двойки.

Състезанието, което предстои за разградските бадминтонисти, е Държавно лично първенство за момичета и момчета до 13 години, което ще се състои в Гълъбово от 1 до 3 април – съобщи още Танев.