Депутат с томбола във Фейсбук
Депутат с томбола във Фейсбук / netinfo

Айпад ще подари независимият народен представител от Разградски избирателен регион Гюнай Хюсмен на един от хората, които го подкрепят във Фейсбук. Той обяви томбола с тази награда, когато страницата му надмина 2000 харесвания.

Депутатът от Исперих обясни, че за него това не са просто хора, харесали страницата му, а жури на работата му като народен избраник. Заради подкрепата от хората Гюнай Хюсмен решил да организира томбола, в която един от харесалите страницата му фейсбук потребител ще спечели чисто нов iPad Air 2 64GB Wi-Fi + Cellular. Изискването за участие е да бъде харесана първо страницата, а после харесана и споделена публикацията със снимката на наградата. От 9 март, когато бе обявена томболата, снимката има  605 споделяния, победителят ще бъде обявен на 9 април.

Това е втората томбола, която Гюнай Хюсмен организира за свои привърженици. Първата бе с награда джип и бе изтеглена скоро след като депутатът бе изключен от парламентарната група на ДПС заради неспазване на партийната дисциплина и малко преди да го изключат и от партията. Джипът „Рейндж Роувър“ с пълен резервоар бе обещан по време на предизборната кампания за парламентарните избори през 2014 г. Сред 150-те имена на застъпници, членове на секционни комисии, селски кметове и други партийни активисти късмет извади 44-годишната чистачка в село Бърдоква Ниргюл Мустафа.