Фирма предлага студентска програма
Фирма предлага студентска програма / netinfo

Фирма, работеща в региона на Враца, участва в „Националните дни на кариерата 2016", в София. В рамките на дискусия на тема "Какви възможности за професионална реализация предоставя автомобилният сектор в България?" „СЕ Борднетцe-България представи възможностите за работа на специалисти, владеещи немски или английски език.

Перспективен индустриален сектор, работа с иновативни технологии и оборудване, обещаваща кариерна пътека, мултинационална корпоративна среда, множество обучения на място и в задгранични локации на компанията - това са предимствата, които „СЕ Борднетце-България" предлага на бъдещите си инженери, логистици и служители в отдел „Качество". За кадрите си, които не живеят в близост до предприятията, компанията осигурява транспорт и поема разхода за това.

В момента се подготвя и стажантска програма за студенти и млади специалисти от регионите Враца, Мездра, Монтана, Карнобат, Айтос, Бургас. Те трябва да са завършили наскоро техническа специалност или да им предстои завършване тази година.

В дискусията, организирана от Аутомотив Клъстер България (АКБ) в рамките на Национални дни на кариерата 2016, участваха представители на пет големи компании-производители на автомобилни части, опериращи в България. Участниците в дискусията разказаха подробности относно типа производство, представиха перспективите за развитие на фирмите, стажантските програми и възможностите за наемане на нови служители

Наскоро „СЕ Борднетце-България" спечели две престижни отличия, подчертаващи значението на компанията за българската икономика и социална сфера - втора награда и сертификат в категорията „Голямо предприятие" на конкурса Награда на германската икономика в България и приз „Работодател на годината 2015" в класацията на Министерство на труда и социалната политика и Агенцията по заетостта.