Победителите в ученически игри бяха наградени с купи от община Свищов
Победителите в ученически игри бяха наградени с купи от община Свищов / снимка: Пресцентър - Община Свищов

Кметът на Свищов Генчо Генчев и секретарят на Общината Любомира Петрова, връчиха купите на победителите в тазгодишните Общински ученически игри. Трофеи получиха 4 училища от общината. В ДТГ „Димитър Хадживасилев” наградите бяха връчени на треньорите, благодарение на чиито труд, децата в дисциплините баскетбол и хандбал са завоювали първите места, в пет различни категории.

В СОУ „Николай Катранов” и СОУ „Димитър Благоев” наградите бяха поднесени на директорите на училищата, които бяха впечатлени от стилната визия на купите. Директорката на СОУ „Димитър Благоев” г-жа Кирова, показа с радост и грамотите от областно ниво, които децата са получили, за високите си постижения в дисциплината тенис на маса.

В ОУ „Христо Ботев”- село Ореш, наградата получиха лично победителите в дисциплината шахмат и техният треньор. Децата спечелили първо място, с радост поговориха с представителите на общината и споделиха своите надежди, да се върнат с победи и от състезанието на областно ниво, което ще се състои на 25 март.