“Легендите” подаряват на търновци пътуване с машина на времето
“Легендите” подаряват на търновци пътуване с машина на времето / DarikNews.bg

Истинско пътуване с машина на времето ще подарят на търновци супергрупата “Легендите”. Именно от старата столица тръгва националното турне на големите звезди Йордан Караджов от „Сигнал“, Константин Цеков от ФСБ, Митко Кърнев от D2, Любо Киров, Константин Марков и Стенли от „Тангра“.

“Легендите” ще разтърсят Велико Търново на 18 март в Двореца на културата и спорта “Васил Левски” от 19 ч.

Публиката ще чуе най- добрите и вечни български рок хитове като „Нашият град“, „Сто години“, „Нямаше кой да ни каже“, „Другият“, „Обещание“, „Може би“, „Любовта, без която не можем“, „Обсебен“, „Бъди, какъвто си“, „Има ли цветя“, „Оловният войник“, „Жулиета“, „След десет години“, „Сбогом“, „Ледено момиче“, „Да те жадувам“...
“Ще покажем сбор на най- добрите си неща през времето. И няма да има празно- нито в емоцията, нито в аудиото”, загатна Любо Киров. Той сподели, че винаги се е възхищавал на музикантите, които днес са обединени в супергрупата “Легендите”. “Никога не съм вярвал, че това ще се случи”, с усмивка каза Любо.

Митко Кърнев посочи, че търновци ще имат възможността да се насладят на четири много добри гласа, което ще направи парчетата вокално по- богати от оригиналното им звучене.

Стенли припомни, че миналата година “Легендите” имаха около 12 концерта, а интересът на публиката е бил изключително голям. “Много млади хора пяха заедно с нас”, сподели той.

Супергрупата благодари на Община Велико Търново за любезното домакинство и за това, че предоставя залата на Двореца на културата и спорта безплатно.

“Легендите” очакват във Велико Търново да съберат интелигентна публика с отношение към публиката. Билети за концерта се продават в туристически информационен център „Царевград Търнов“ и на касите на ДКС „Васил Левски“.