Фенове чакаха Мадона четири часа в дъжда
Фенове чакаха Мадона четири часа в дъжда / Guliver/Getty Images

Кралицата на попа Мадона предизвика недоволството на свои австралийски фенове, след като ги накара да я чакат четири часа в дъжда за концерт с покани в Мелбърн, предаде ДПА.

С билети почитателите могли да се снабдят само чрез фенклуба на певицата.

Стотици хора лагерували с дни пред концертната зала в централната част на Мелбърн за шоуто, което трябвало да започне в 20,30 часа местно време в четвъртък. Вратите обаче останали затворени до полунощ. Мадона се появила на сцената едва в 1 часа. Концертът й продължил до 3,15 часа сутринта.

Организаторите оправдали закъснението на певицата с репетиция в последния момент.

Мадона разгневи фенове на концерта си в Луисвил

Много почитатели се оплакали от дългото чакане, тъй като само след няколко часа е трябвало да бъдат на работа. Други се отказали да чакат и се разотишли.

Тези, които все пак дочакали Мадона, я приветствали възторжено, когато Кралицата на попа най-после се е появила. Певицата, облечена в клоунски дрехи, карала триколка и "пускала" шеги.

Мадона посветила песента си Intervention на сина си Роко, който е при баща си във Великобритания и отказва да се прибере в Ню Йорк, за да живее с майка си.

Синът на Мадона блокира майка си в Instagram

Певицата води правна битка с бившия си съпруг, британския режисьор Гай Ричи, за попечителството над сина им, припомня агенцията.

През уикенда 57-годишната Мадона ще изнесе още концерти в Мелбърн, преди да се отправи към Синдни и Бризбейн за шоута, с които ще приключи световното й турне "Rebel Heart".

Източник: БТА