Отвориха ценовите оферти на 6 от общо 7 транспортни фирми в Дупница
Отвориха ценовите оферти на 6 от общо 7 транспортни фирми в Дупница / Маргарита Петрова,Дарик радио

Ценовите оферти на 6 от общо 7 фирми бяха отворени на втория етап на процедурата по избор на превозвачи в община Дупница и междуградските линии.

7 фирми кандидатстваха за извършване на автобусните превози в община Дупница и междуградските линии. Днес бяха отворени ценовите оферти на 6 от тях. Една фирма - ЕТ „Румяна Николова-Даци-Р" е предложена от Комисията да бъде отстранена и нейните ценови оферти не бяха отворени. Според Комисията те не са представили оферти, които отговарят на изискванията. Фирмата кандидатства по две позиции. Първата Дупница- Благоевград, Дупница- Бобов дол, Дупница -Рилски манастир -Рила, и обратните курсове.

Отвориха ценовите оферти на 6 от общо 7 транспортни фирми в Дупница
netinfo

Втората позиция е Дупница- София, Дупница- Пловдив и Дупница- Смочево. По това направление кандидатства и Юнион Ивкони. Именно това предизвика пререкания по време на отварянето на офертите. Фирмата ще обжалва решението на комисията.

Окончателния резултат ще стане ясен до края на другата седмица.

Най-голямата поръчка е за вътрешния транспорт, към която са включени и направленията до Крайни дол, Бистрица и Самораново. Този пакет е и с най-големият, от гледна точка на финансовите средства - 646 700 лева. Има един кандидат - "Росен Искрев-66" ЕООД, който предлага цени на билетите за градските линии по 70 ст, Дупница - Джерман - 80 ст., до Крайни дол - 1,20 лв, до Бистрица и Самораново - 80 ст.

Договорите ще бъдат сключени за 5 години, а общата стойност на обществената поръчка е 869 100 лева без ДДС.