Варненски рапър започна да прави песни по поръчка
Варненски рапър започна да прави песни по поръчка / снимки и видео: Гошо от Почивка

Варненски рапър реши да припечелва по нестандартен начин. Емигриралият в Испания Гошо от Почивка започна да прави песни по поръчка.

Поръчково парче струва 20 евро и се прави само за два дни. Парите се пращат предварително, заедно с кратко инфо, което рапърът ползва за текста. Готовото парче се изпраща обратно по електронна поща, обяснява Гошо от Почивка във Фейсбук страницата си.

Варненски рапър започна да прави песни по поръчка
netinfo

В популярна мрежа за видеосподеляне рапърът имигрант качи няколко от платените си песни. Не се съмнявайте, музиката е текстовете са напълно в негов стил...

Ето още едно музикално посвещение в стил „Гошо от Почивка"...

Освен песен, роденият във Варна изпълнител предлага и видеоклип. Той обаче струва 30 евро. За тази пари се предлага клип в стил GP - самобитният варненец рапира на фона на красив пейзаж, лъскава кола или як графит.

33-годишният Георги Кирилов, по-известен като Гошо от Почивка (GP), е роден и израснал във Варна. От 15 години живее в Малага, Испания. Ъндърграунд рапър, известен с пиперливия си език и забавните рими.

GP е един от най-продуктивните български музиканти. Няма издадени албуми в търговската мрежа. Зад гърба си непризната официално рап звезда обаче има стотици песни, повечето от които са нецензурни текстове.

Самобитният рапър има слабост към популярни свои сънародници. Дотук варненецът е възпял Христо Стоичков, Димитър Бербатов, Кубрат Пулев и Бойко Борисов. Посвети песен и на „Лудогорец" след техните спортни успехи. Гошо от Почивка е посвещавал песни и на певиците Камелия и Поли Генова.