Тя среща бившия си съпруг 4 години преди да се оженят. Повярвала, че открила мъжа на живота си. После всичко рухнало.

Днес разводът вече е факт. Мъжът има ограничителна заповед и не може да я доближава. По думите на жената обаче това не му пречи да я заплашва, да търси мъст и да я кара все още да живее в страх, макар да е свободна, допълва Нова телевизия.

"Опитваше се да ме убеди, че няма да се справя сама без него. Обиждаше ме, че не ставам за майка, за жена. Посегна ми за първи път 2-3 месеца след сватбата. Знаех, че е нередно. Бях колкото изненадана за силата, която ми приложи, толкова и за продължителността. Личеше си, че иска да ми причини страдание и докато не го видя, не спря. След това каза, че много съжалява. Най-тежките моменти бяха, след като родих, тогава си повярва напълно", разказва жената.

Мрачната изповед на една бивша секс робиня

По думите й побоите първо били веднъж на един-два месеца. После зачестили, а извиненията започнали да отсъстват.

"Казваше, че аз го предизвиквам. Търпях до момента, в който се стреснах за физическото си оцеляване. Той буквално ме доведе до безпомощно състояние", сподели тя.

Била е и на физиотерапия след побоите, тъй като имало момент, в който не можела да ходи.

Данните показват, че всяка четвърта жена в България е била жертва на насилие. Според фондация "Анимус" само от началото на тази година има 4 смъртни случая в следствие на домашно насилие.

Източник: Novanews.bg

Снимка: Thinkstock/Getty Images