“Ботев” ще гони победата
“Ботев” ще гони победата / netinfo

"Ботев" гони задължителна домакинска победа в събота, когато приема "Ювентус" (Малчика) в среща от 17-ия кръг на северозападната "В" АФГ. Срещата започва от 14.30 часа на 5 март на стадион "Христо Ботев" във Враца.

"Готвим се според програмата, която имаме. Пред нас целта е една - да спечелим всичките си срещи до края на първенството", коментира лаконично наставникът на врачани Николай Тодоров-Кайзера. Единственият футболист в лагера на "Ботев", който е под въпрос за мача, е халфът Дилян Димитров. Полузащитникът, който пропусна гостуването в Луковит в неделя, е контузен. Всички останали играчи са на линия за първото за пролетта домакинство на лидера в трета дивизия.

"Ботев" има в актива си 42 точки и с голова разлика от 53:9 заема първата позиция. Противникът от плевенското село Малчикае на 12-а позиция с 19 пункта и голово съотношение 17:29.

 

В предишния кръг врачани разбиха съименника си в Луковит с 3:0, а "Ювентус" отстъпи с 1:5 при гостуването си на стадион "Ивайло" във Велико Търново. Срещата между двата противника през есента, играна на стадион "Георги Кърчев" в плевенското село, завърши с разгром от 4:0 във вреда на домакините.