Отличие за врачански ученици
Отличие за врачански ученици / netinfo

Възпитаници на врачанското СОУ „Козма Тричков", обучаващи се в профил „Предприемачество и бизнес" за трети пореден път активно се включиха в Националното ученическо състезание на Стопанска академия „Димитър А. Ценов", провело се в края на февруари в Свищов, съобщи директорът Нели Борчева.

Съгласно регламента на състезанието учениците изпълняват творчески задания в различни бизнес направления, работят в екипна среда, в която съвместно анализират конкретни проблеми и ситуации, прилагайки теоретичните си познания, търсят алтернативи и генерират ефективни решения, презентират и аргументират своите идеи.

Отличие за врачански ученици
netinfo

Дванадесетокласникът Габриел Ангелов от училището е победител в направление „Управленски решения в международния бизнес". Това е ново отличие за талантливия Габриел в престижното състезание, след класирането му на второ място през 2015 г. Съучениците му, състезаващи се в направление „Управление на проекти", впечатлиха журито със своята кретивност, комуникативност и организационен опит и получиха поощрителни награди.

Участието на учениците от СОУ „Козма Тричков" в Националните състезания на Стопанска академия „Димитър А.Ценов" е илюстрация на връзката между уменията и компетентностите, придобити в училището, и кариерното ориентиране и консултиране на неговите възпитаници.

Отличие за врачански ученици
netinfo