Зарадваха възрастни хора и деца за Баба Марта
Зарадваха възрастни хора и деца за Баба Марта / ВМРО - Враца

ВМРО и Дамски клуб "Вратица" подариха мартенички на приятелите си от Дома за стари хора и от Дома за деца лишени от родителска грижа във Враца. „Мартеничките са изработени лично от нас, което ги прави специални, изпълнени с любов и положителни мисли, направени са за всеки един от прекрасните ни приятели. Това винаги е правило този празник по-различен, заради подготовката и очакването", споделиха прекрасните дами от ВМРО.

Общинският съветник от ВМРО Марин Цветков и председателят на Дамски клуб „Вратица" Галя Георгиева поздравиха възрастните хора в ДСХ „Зора" и децата от ДДЛРГ „Асен Златаров" и им пожелаха здраве, всекидневни усмивки, радост, пролетно настроение и разбира се всички си обещаха нови приятни срещи!

„Надявам се, да успяваме да направим поне този ден по-празничен и по-приятен за нашите приятели, с които се срещаме вече традиционно на 1 март. За мен е голямо удоволствие организирането на срещите. Дано и милите възрастни хора и децата да усещат нашата безкрайна радост и да се усмихваме заедно все повече. Пожелаваме си да се видим отново и то не чак на следващия 1 март, а преди това. Вече си го обещахме, а повод винаги можем да си намерим!

Благодаря на дамите и на Марин Цветков за организацията на посещенията и за подарените щастливи мигове. Не бива никога да забравяме, че има хора, които се нуждаят повече от нашето внимание. Забързаното ежедневие ни прави безучастни и безчувствени, а не бива да е така! Нека си позволим да подаряваме понякога усмивки, за да можем да бъдем и ние щастливи и доволни!" сподели Галя Георгиева след срещите.