Областна администрация подари 400 мартеници на потребители на социални услуги
Областна администрация подари 400 мартеници на потребители на социални услуги / Областна администрация-Разград

Областният управител Манол Кившанов и заместниците му Нурие Црънгалова и Виолета Тодорова подариха 400 мартеници на деца, потребители на социални заведения в района – съобщиха от пресцентъра на Областна администрация.

Губернаторът и заместниците му са поднесли мартенския символ в: Центъра за социална рехабилитация и интеграция в с. Владимировци, ЦРСИ „Емилиян” гр. Разград, Центъра за настаняване от семеен тип за деца в гр. Разград (1,2 и 3), Дневния център за деца с увреждания в гр. Цар Калоян, Помощно училище-интернат „Д-р Петър Берон” в гр. Кубрат, Комплекс за социални услуги „Лудогорие” в гр. Исперих, ВУИ „Н.Й.Вапцаров” – гр. Завет и ПУИ „Хр. Ботев” – с. Осенец. Изненада бе направена и на потребителите от Дом за стари хора – Разград.

Областна администрация подари 400 мартеници на потребители на социални услуги
netinfo

На празника на Баба Марта децата от ПУИ „Хр. Ботев” – с. Осенец гостуваха в Областна администрация и закичиха областния управител с мартеница, с пожелания за здраве и късмет – съобщават още от пресцентъра. Облечени като мартенички децата, подарили на областния управител и ръчно изработени пролетни картини, които внесоха в администрацията много настроение и усмивки. Кившанов също закичил малчуганите с мартенички, като ги орисал да са бели и червени, румени и засмени през цялата година и да бъдат старателни в училище.

Ръчно изработени мартенички и картички, от името на дечицата в  ЦДГ „Пролет” – с. Стражец поднесла директорката на детското заведение Петя Стефанова. Тя пожелала на Кившанов много здраве и късмет, а той от своя страна изказал благодарности за поздравленията и пожела на децата и техните родители много здраве и пролетно настроение.