70-годишните британци избират секса пред киното
70-годишните британци избират секса пред киното / ThinkStock/Getty Images

Изследване установи, че 70-годишните британци предпочитат секса вместо да ходят на кино и водят удивително активен полов живот за възрастта си, пише в. "Дейли мирър".

Поданиците на Нейно Величество в своето седмо десетилетие правят секс два пъти месечно. А средната норма във Великобритания, в която се включват и много по-младите, е три пъти месечно. Хората от третата възраст имат средностатистически дълг от 31 500 британски лири и 22 процента от тях все още са на пълен работен ден.

Американци избират порното пред секса, било по-безопасно

Изследването било проведено от финансовата институция "Нешънуайд сейвингс" и обхванало 2000 британци на възраст между 70 и 79 години.

Родените през 40-те години на миналия век, британци са станали собственици на недвижим имот на 28 години. Сегашната средна възраст за такава придобивка е 33 години. Годишните им приходи възлизат на 21 617 лири, само с 3000 хиляди по-малко от тези на днешните 30-годишни британци.

Един ден без гаджето мога, без смартфона - не

70-годишните са с млади сърца, като предпочитат "АББА" и "Куин" пред Елвис и Клиф Ричард. Любимите им коли са Форд и Нисан, а предпочитаните домашни животни са кучетата и котките.

Източник: БТА