Чарли Шийн сред гостите на партито на Елтън Джон след Оскарите
Чарли Шийн сред гостите на партито на Елтън Джон след Оскарите / Guliver/Getty Images

Холивудският елит имаше възможност да избира между няколко бляскави партита след церемонията по връчването на наградите Оскар, независимо дали е присъствал на нея или не, съобщи Асошиейтед прес.

След няколко часа на червения килим и продължилата три часа и половина наградна церемония, гостите й бяха готови да похапнат. За много от тях първият избор бе Балът на губернатора - официалното парти, което се провежда един етаж над залата, в която се организира церемонията. Сред присъстващите на партито бе Бенисио дел Торо, който похапна пица.

Най-впечатляващите бижута на наградите Оскар (СНИМКИ)

Операторът на "Завръщането" Еманюел Любецки, който държеше близо до себе си спечелената статуетка Оскар, предпочете ягоди. Стивън Спилбърг отпи бира "Хайнекен", докато разговаряше с носителя на Оскар за актьор в поддържаща роля Марк Райлънс, който позира за снимки с наградата си.

Тоби Магуайър разговаряше с Брайън Кранстън, а Комън позира усмихнат за снимки с фенове. Майстор-готвачът Волфганг Пук сервираше мини бургери, пушена сьомга, картофи, покрити с хайвер, и пай с пилешко. Гостите имаха възможност да похапнат също суши, морски дарове и различни десерти.

Най-добре облечените дами на наградите Оскар (СНИМКИ)

Чарли Шийн се появи на партито на фондацията на Елтън Джон за борба със СПИН. Актьорът, който миналата година разкри, че е ХИВ позитивен, позира за снимки с фенове.

Чарли Шийн сред гостите на партито на Елтън Джон след Оскарите
netinfo
Над 1000 гости присъстваха на годишното гала събитие. Организаторите увериха, че са събрани 6,2 милиона долара, с които ще бъдат финансирани изследвания върху СПИН.

Чарли Шийн неволно допринесе за борбата срещу ХИВ

На партито Кейтлин Дженър, която носеше червена рокля, проектирана от Зак Поузън, разговаряше с Хайди Клум, облечена в елегантна светлолилава рокля с голи рамене. Двете позираха за снимки. Сред другите присъствали на партито знаменитости бяха Марая Кери, Джефри Тамбор, Ръсел Симънс, Джийн Симънс, Стивън Тайлър.

Пред гостите бяха показани телевизионни кадри от благодарствените думи на Сам Смит, докато получава Оскар за песен от филм за "The Writing's on the Wall". Гостите аплодираха гей певеца в отговор на подкрепата му за общността на гейовете, лесбийките, бисексуалните и транссексуалните.

Звездни красавици на Оскар партито на Елтън Джон през 2015 година (СНИМКИ)

Те станаха на крака, за да аплодират Леонардо ди Каприо, докато се показваха кадри, на които се вижда, че получава първата си награда Оскар. Елтън Джон, облечен в син костюм, приветства новите носители на Оскар и благодари на гостите.

Певецът бе сред присъстващите и на годишното парти на сп. "Венити феър". Елтън Джон и Лейди Гага бяха седнали един до друг на канапе, за да позират за снимки. Партито тази година се състоя в Бевърли хилс.

СНИМКИ: Звезди в шеметни рокли на Оскар партито на Vanity Fair 2015

Сред присъстващите бяха Алехандро Иняриту, спечелил Оскар за най-добър режисьор за "Завръщането", и Леонардо ди Каприо, отличен с Оскар за най-добър актьор за ролята си в същия филм.

Гости на партито бяха също Джон Хам, Серина Уилямс, Дженифър Гарнър, Кийгън-Майкъл Кий и Дон Рикълс. Номинираната за Оскар Шарлон Рамплинг за кратко бе сама, но бързо бе заобиколена от почитатели. Гостите похапнаха различни вкусотии, сред които лазаня с черни трюфели и сьомга.

Източник: БТА