Армин ван Бюрен идва със зрелищно шоу в София
Армин ван Бюрен идва със зрелищно шоу в София / снимка: БГНЕС, архив

Холандският диджей Армин ван Бюрен идва отново в България, този път със зрелищното си шоу "Armin Only Embrace" на 17 септември в зала "Арена Армеец", съобщиха организаторите.

Музикантът вече обяви първите дати от предстоящото си световно турне. Освен премиерата в Амстердам през месец май, шоуто ще посети и Гданск, Дубай, Мелбърн, Сидни, Марбеля, Минск, Мексико и София.

Преди две години диджеят гостува с шоуто си "Armin Only Intense", което бе напълно разпродадено и промени изцяло представите на родната публика за концертите и партитата. В него се съчетават изпълненията на акробати, музикални групи, солови артисти и един най-добрите диджеи в света.

Очакванията са представлението на 17 септември да е още по-цветно и зрелищно, с голяма продукция, която вече се подготвя. Екипът, разработил шоуто "Embrace", стои и зад продукциите на "Muse" и AC/DC от последните им турнета, както и зад проектите на "Цирк дю Солей". Сцената е толкова голяма, че ще заема почти половината от терена в залата, което ограничава капацитета и броя на билетите, които ще бъдат пуснати в продажба. За първи път у нас за подобно шоу ще се предлагат и запазени места в седящите сектори в "Арена Армеец".

Освен Армин ван Бюрен в шестчасовото шоу ще участват и популярната инди рок група Kensington, както и Betsy Larkin, Mr. Probz, Angel Taylor, Eric Vloeimans и Cimo Frankel, познати от последния албум на Армин, носещ едноименното заглавие "Embrace".

Билетите за шоуто на 17 септември ще бъдат в продажба от 7 март с първоначални цени от 60 лв. за правостоящи и 80 лв. за секторите със седящи места.

ВИП билетите са с цена от 120 лева.