Спират водата на места в столицата на 1 март
Спират водата на места в столицата на 1 март / netinfo

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 1 март  2016 г. (вторник).

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Черковна" в кв. "Подуяне" се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 18.00 ч. на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на ул. "Черковна", бул. "Мадрид", бул. "Ген. Данаил Николаев".

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Цветница" в жк "Люлин-9" се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 20.00 ч. на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района по бул. "Сливница" от ул. "Луи Пастьор" до ул. "Брегалница", ул. "Цветница", ул. "Иван Бойчев".

Във връзка с монтаж на спирателен кран на ул. "Хемус" в с. Иваняне се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 17.00 ч. на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на ул. "Родопи", ул. "Св. Св. Кирил и Методий", ул. "Кокиче", ул. "Вардар".

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. "Борис Руменов" в кв. "Кръстова вада" се налага спиране на водоподаването от 9.30 до 18.30 ч. на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на ул. "Борис Руменов" от ул. "Сашо Николов-Сладура" до ул. "Асен Йорданов", ул. "Асен Йорданов" 73.

Във връзка с диагностика на уличен водопровод на ул. "Неделчо Бончев" на гара Искър (НПЗ Искър) се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 18.00 ч. на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района по ул. "Поручик Неделчо Бончев" от ул. "Христо Топракчиев" до бул. "Брюксел", ул. "Подпоручик Йордан Тодоров".

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. "Тодор Каблешков" в кв. "Манастирски ливади" се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 18.00 ч. на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на ул. "Тодор Каблешков"37, 39, пазар "Борово", търговски обекти, общежития "Напоителни системи".

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Костенец" в жк "Славия" се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 19.00 ч. на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района по ул. "Костенец" от ул. "Житница" до ул. "Костенец"2А.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" на телефон 0700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

"Софийска вода" АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства! Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.