Младежите от ДПС от Великотърновско избират областен лидер
Младежите от ДПС от Великотърновско избират областен лидер / netinfo

Младежката структура на ДПС във Великотърновско избира областен лидер днес. Очаква се над 80 души да участват в гласуването. Досегашният председател на младежите бе Синан Пехливанов, който беше служебно назначен преди близо три години. Под негово ръководство младежки структури бяха учредени във всички общини в областта, а членската маса достигна 925 души. Очакванията са Пехливанов да бъде преизбран.

“Виждам много ентусиазъм в нашите младежи. Те са и нашата надежда, внасят динамика, работят активно. Идва едно много талантливо и добре образовано поколение”, коментира областният председател на ДПС Гюнай Далоолу. Той изтъкна, че Движението има най- голямата младежка структура в Европейския съюз.

Областният председател на партията похвали досегашния лидер на младежите Синан Пехливанов и определи работата му  като изключително успешна.

По повод актуалната политическа обстановка, Далоолу бе категоричен, че членовете на ДПС в област Велико Търново не са притеснени от учредяването на партията на Лютви Местан. “Прехвърлям в главата си имена на хора, които през годините са членували в ДПС и днес могат да опитат да късат живо месо в полза на партията на Местан. За сега такива лица няма, но е възможно да се появят. Прогнозирам обаче, че няма да постигнат нищо съществено”, каза още Гюнай Далоолу.