Нови попълнения подписаха договори с „Локомотив“ Мездра
Нови попълнения подписаха договори с „Локомотив“ Мездра / Локомотив - Мездра

Двама футболисти с френски паспорти подписаха договори с втородивизионния Локомотив (Мездра). Това са 23-годишният нападател Любоя Арсен (Arsene Luboya), който е бивш юношески национал до 20 г. на Конго, но идва от четвъртоешелонния белгийски клуб Ath, и дефанзивният полузащитник Абдулай Кулибали (Coulibaly Abdoulaye), също на 23 години, който е роден в Мали, но за последно е играл във втородивизионния люксембургски клуб CS Petange. Контрактите на двамата са за шест месеца с опция за продължаване с още една година.

До края на сезона договори с мездренския клуб подписаха още петима футболисти - централният нападател Владислав Златинов, халфовете Майкъл Тевия и Антонио Хаджииванов, както и защитниците Георги Георгиев и Евгени Тунтев. Други трима играчи сключиха контракти до края на годината - нападателите Денис Цолев и Георги Калоянов и полузащитникът Манол Чапов.

Нови попълнения подписаха договори с Локомотив Мездра
netinfo

Вратарят Николай Кръстев и халфът Златко Бонев ще играят през пролетта като преотстъпени съответно от столичните Левски и Славия, а крайните бранители Любомир Христов и Йордан Гошев ще бъдат с аматьорски статут. Вторият вратар Йордан Кръстев е картотекиран при юношите старша възраст на „железничарите”.

 

Договорите на новия старши треньор на отбора Анатоли Тонов и на треньора на вратарите Мирослав Митев също са за 6 месеца с опция за удължаване след края на сезона.