15 000 души се срещнаха с Най-екзотичните животни на планетата
15 000 души се срещнаха с Най-екзотичните животни на планетата / Марко Иванов / на снимката: Дървесният дракон Кирчо

Рекорден брой посетители привлече експозицията „Най-екзотичните животни на планетата", представена от КЦ „Морско казино" и Тракийско херпетологично дружество. Само за месец повече от 15 000 души разгледаха едни от най-опасните змии на света, а по-смелите си направиха снимки за спомен.
Не пропускайте последната възможност за безплатно посещение на изложбата, която наскоро се разрасна с 2 нови екземпляра - дървесен дракон и змия. Това може да се случи като отговорите на въпроса: „На какво разстояние "плюещите" кобри изстрелват отровата си?". Верните отговори трябва да дадете на страницата на събитието във фейсбук на следния линк: https://www.facebook.com/events/798029313660243/. Утре (24.02) ще бъде изтеглен късметлията, който ще спечели безплатната семейна визита.
Изненадите не спират до тук. Организаторите са подготвили вълнуващо приключение за най-малките. На 27-ми февруари (събота) малчуганите ще могат да се включат в приложна работилница и да изработват змии, посредством различни техники и материали. Докато творят, децата ще научат интересни факти за влечугите, техните привички и местообитания.

Експозицията гостува в Бургас до 28-ми февруари. Заповядайте!