Фил Колинс отново ще се ожени за бившата си съпруга Ориан
Фил Колинс отново ще се ожени за бившата си съпруга Ориан / Guliver/Getty Images

Британският рокаджия Фил Колинс, който неотдавна обяви, че вече "не е в пенсия" и записва музика, се върна при бившата си съпруга Ориан и двамата възнамеряват отново да сключат брак, съобщиха Франс прес и ДПА.

"Раздялата бе лошо решение", заяви пред в. "Блик" Ориан, която се раздели с британския музикант през 2006 г. и две години по-късно се разведе с него. „Отново се обръщам към Фил с "моя съпруг". Толкова сме близки, че в действителност не е от значение дали сме женени. Решили сме обаче един ден отново да се оженим".

Фил Колинс плати повече за развода от Макартни

64-годишният Колинс се ожени за Ориан през 1999 г. Това бе третият му брак. Фил има двама сина от Ориан.

След развода им Ориан се омъжи за банкера Шарл Фуад Межати, от когото има син. Тя напусна Швейцария и се установи в Маями.

Фил Колинс призна, че става въпрос за мрачна страница в живота му, свързана с пристрастяването му към алкохола. По-късно той спря да пие и също се премести от Швейцария в Маями, за да е по-близо до синовете си.

Фил Колинс проговори за проблемите си с алкохола

Ориан разказа, че получила частична парализа след операция през декември 2014 г. и че Фил й помогнал да се справи с това изпитание. "Прекарах 4 месеца в болница и през това време той се грижеше прекрасно за двамата ни сина Матю и Никълъс", довери тя. „За мен това бе огромно облекчение и ми позволи да си дам сметка, че сме създадени един за друг".

От самостоятелните албуми на бившия барабанист на групата "Дженезис" Фил Колинс са продадени над 100 милиона копия в целия свят.

Източник: БТА