Много хора биха искали да застанат под светлините на прожекторите и да бъдат известни личности. Но някои стигат и по-далеч, като започват да имитират популярни лица и идоли. Последният такъв случай от публичното пространство е на младеж от Пловдив, който сам се определя като луд фен на Николета Лозанова. За да прилича на своя идол, той не само имитира стайлинга й, но си е сложил и хиалурон в устните.

Българската Барби - така е известна в медиите и социалните мрежи Айджан Алиева. Тя не се стреми умишлено да изглежда като кукла, но от друга страна се ласкае, когато я наричат така. Твърди, че няма никакви пластични корекции, но признава, че използва Фотошоп, за да изглежда на снимките като истинската Барби.

Освен българска Барби, си имаме и български Кен. Илиян Илиев става известен като любимия на Барби, когато американски компания за детски играчки го избира за двойник на куклата Кен. Илиян е печелил много национални и световни конкурси за красота, а през 2013 г. японско списание го определя като един от моделите с най-симетрични лица.

"Нямам никакви корекции по себе си, камо ли да приличам на кукла. Дори не смятам, че приличам на тази кукла", коментира в "Събуди се" Илиян Илиев.

В студиото Айджан Алиева отново отрече да има пластични операции - засега.

"В момента, в който човек започне да прави нещата с желанието да приличат на някой друг, стават зле, защото губиш себе си. Външният вид по някакъв начин е отражение на това, което се случва в теб", коментира пластичният хирург д-р Николай Георгиев.

"Аз съм имал пациентка, която искаше гърди на гърба. Никога няма да направя подобно нещо. Това е заболяване. Голямото сито не трябва да бъде представата на пациента, а добрият, коректният лекар", допълни хирургът.

Той призова да се мисли и да се търси повече информация, когато човек реши да си направи пластична операция.

"Дали човек ще прилича на Барби, Кен, Николета Лозанова или на френски ключ – зависи единствено от него", завърши д-р Георгиев.

Източник: Novanews.bg