Да си избереш гадже само по телесната му миризма
Да си избереш гадже само по телесната му миризма / ThinkStock/Getty Images

Вече съществува сайт за запознанства, основан от Тега Брейн и Тед Лавин, в който изборът на партньор се определя от телесната му миризма, пише в. "Метро".

Когато се запишете в него, не е нужно да качите любимото си селфи и да чакате най-примамливите предложения. Вместо това ще очаквате от уебсайта да ви изпратят фланелка. след което ще трябва да я носите три дни и три нощи, без да ползвате дезодорант. След това я изпращате по пощата обратно на сайта Smell Dating. В замяна от там ще ви изпратят десет мостри от фланелки, носени от други потребители в сайта.

Разработиха математическа формула за любовта

Когато си изберете подходящата миризма, възвестявате Smell Dating на какво сте се спрели. При съвпадения сайтът дава телефонните номера на потенциалните партньори, за да се свържат и си уредят среща. Сайтът не разкрива пола и сексуалната ориентация на припозналите се по миризмата партньори, за да бъде по-интересно.

Склонни сме да изберем партньор, чиято ДНК е сходна с нашата

Според създателите на сайта, порталът връща на потребителите тяхната "молекулярна интуиция" чрез обонянието. Интернет е станал прекалено плосък и изкуствен с ретушиираните снимки за запознанства. Засега порталът може да бъде ползван само от 100 души в Ню Йорк, които трябва да заплатят 25 долара входна такса.

Източник: БТА