Адел се завърна триумфално на сцената
Адел се завърна триумфално на сцената / Guliver/Getty Images

Адел омагьоса както феновете си, така и колеги и знаменитости в Лос Анджелис, на първия си концерт в Калифорния след четири години пауза, съобщи Контактмюзик.

Британската суперзвезда обяви концерта в сряда, като билетите бяха предложени на хора от района, регистрирани на сайта й. Щастливците чуха стари и нови хитове в залата "Уилтърн". Сред публиката бяха знаменитости като Дженифър Лорънс, Уди Харелсън, Том Ханкс, Ема Стоун, Кейти Пери и Орландо Блум, Роби Уилямс.

Адел е била най-търсеният изпълнител в интернет

Телевизионният водещ Джеймс Кордън я представи на сцената, а тя започна концерта си с новия си хит "Hello". Певицата говореше с публиката между песните, извини се за цената на билетите от 50 долара, като каза, че е искала да са по-евтини.

Преди последната песен Адел покани феновете си да изпеят "Hello", като взе смартфон от хората зад кулисите, за да снима публиката. Тя приключи концерта с хита си от 2011 г. "Rolling in the Deep".

Присъствалите на концерта знаменитости веднага похвалиха Адел в социалните мрежи. "Адел. Какво шоу. Какъв глас. Каква жена. Какъв изпълнител. Каква вечер! Благодаря ти", сподели в Twitter Том Ханкс.

"Знаех, че ще разтърсиш "Уилтърн" момиче", написа Лейди Гага.

Адел ще пее на церемонията за наградите "Грами" в Лос Анджелис на 15 февруари. Турнето й започва в Белфаст на 1 март.

Звездата е на корицата на февруарския брой на сп. "Вог". Пред списанието тя разказва колко променена се чувства след раждането на сина си Анджело през 2012 г.

Източник: БТА