На Св. Валентин и Трифон Зарезан Vbox7.com подготвя празничен маратон с изненади, в които ще се влюбите

Най-голямата платформа за видео споделяне в България Vbox7.com подготвя специален празничен уикенд, посветен на празниците на любовта и виното - Св.Валентин и Трифон Зарезан.

На 13 и 14 февруари музикалните звезди на Monte Music - Графа, Михаела Филева, Venzy, Дивна, Били Хлапето, и Virginia Records - Жана Бергендорф, Славин Славчев, Пламен и Иво, Pavell & Venci Venc', Невена Пейкова, Михаела Маринова, и финалистите на X Factor Християна, Кристиан и Дарина ще направят своите обяснения в любов... към потребителите на Vbox7.com, като им честитят праника и отправят своите пожелания в ексклузивни видеа.

Дали едно самотно момче ще успее да си намери компания за Св. Валентин и ще убеди случайно минаващи момичета, че приятелката му го е напуснала? Тази и още куриозни ситуации ще видим в забавни скрити камери за Св. Валентин, заснети специално от 7talents из улиците на София.

Съвети за това как най-добре да се подготвим за празника, специални музикални плейлисти, както и предизвикателства от топ влогърите на България ще допринесат за празничната атмосфера и доброто настроение.

Празнувайте Св. Валентин и Трифон Зарезан със специалния празничен уикенд на Vbox7.com - на 13 и 14 февруари 2016.