Атрактивно представяне на Баните на първото й участие на туристическо изложение
Атрактивно представяне на Баните на първото й участие на туристическо изложение / Снимка: Община Минерални бани

Община Минерални бани се представи блестящо на най-голямото туристическо изложение „Ваканция&Спа Експо”, което се провежда в Интер Експо Център в столицата. В продължение на половин час самодейците от НЧ „Заря 1957” в Минерални бани и НЧ „Будилник - 1903” в Сусам, подкрепени от младата генерация в лицето на ученици от СОУ „Проф. д-р Асен Златаров” в общинския център и СОУ „Христо Ботев” в с. Караманци накараха многобройните посетители да притаят дъх пред таланта и красотата, изкристализирали не без помощта на минералната вода. Формацията пристигна почти с летящ старт на изложението. Загрявката за концерта започна още в автобуса преди подстъпите към София.

За първи път Община Минерални участва в най-престижното туристическо изложение в България. По време на откриването вчера Министърът на туризма Николина Ангелкова бе особено впечатлена и се задържа най-дълго на щанда на община Минерални бани. Туроператорите проявиха изключителен интерес към туристическите пътеки и възстановката „Виното на Сабазий”.

След концерта на сцената, талантите от Минерални бани продължиха с изпълненията си и край щанда на националния курорт Минерални бани.

Най-голямата атракция обаче сътвори натурализираният в Минерални бани албански музикант Рики сътвори със своята тарамбука истински дуел между балкански и азиатски ритми с представителите на Индонезия.