Купидон награди влюбени двойки
Купидон награди влюбени двойки / netinfo

Под мотото «Хората се променят заедно с времето в което живеят, но нуждата им от любов остава! ...» и сред много настроение и емоции в навечерието на св.Валентин, учениците от «Джендър клуб» във врачанското училище «Козма Тричков» организираха конкурса «Тя и Той».

Присъстващите трябваше да изберат най-атрактивната, най-забавната и най-приятелската двойка в училището. Чувствата на състезателните двойки бяха подложени на «сериозни изпитания». В първия етап на конкурса момчетата трябваше да намерят своите половинки със завързани очи, като ги разпознаят по косите им, а девойките - да разпознаят кавалерите по ръцете им.

Купидон награди влюбени двойки
netinfo

На етап „Отблизо" двойките трябваше да докажат, че знаят всичко един за друг, като отговарят на въпроси, касаещи интересите и предпочитанията на партньора си. В следващото ниво състезателите бяха подложени на провокация, която имаше за цел да се провери начинът на реагиране в определена ситуация. На последните две нива „Рисувай с мен" и „Танцуващо сърце" влюбените трябваше да изразят чувствата си чрез изкуството.

На финала всички участници в конкурса бяха орисани от Купидон, а всички зрители в залата бяха пронизани от стрелите на любовта!

Купидон награди влюбени двойки
netinfo