Българките са най-красивите и секси жени. Така твърдят българските мъже, а и не само те. Красотата на една жена е твърде разтегливо понятие, смятат мнозина.

Но вижте видеото, което показва красотата, чара и излъчването на българките.

№ 8 Нина Добрев

Нина Добрев e българска и канадска актриса, трикратна носителка на награда „ Изборът на публиката". Най-известна е с ролите си на Мия Джоунс в „Деграси: Следващо поколение" и ЕленаГилбърт/ Катрин Пиърс в американския сериал „Дневниците на вампира".

Вижте найсексапилните българки (ВИДЕО)
netinfo

Вижте как се е променяла българката през годините (ВИДЕО)

№ 7 Биляна Йотовска

Биляна Йотовска е родом от София. Тя е дипломирана художничка, завършила е Националната художествена гимназия и Националната художествена академия в София. Йотовска е един от най-известните модели в България. Тя е работила и в чужбина-Италия, Турция, Германия и Гърция.

Вижте найсексапилните българки (ВИДЕО)
netinfo

№ 6 Галена

Галина Генчева е родена в град Смядово в семейстовот на Венета и Вичо Генчеви. Кариерата и стартира през 2004 година с излъчването на първия видео клип на певицата към песента  "Можеш ли". Тогава тя се изявява под псевдонима Галя.

№ 5 Елена Кучкова

Елена Кучкова е родена и израснала в пазарджишкото село Черногорово. Завършва гимназия в Пазарджик, а по-късно „Стопанско управлиние" в Пловдив. Тя е носителка на титлата „Плеймейт", която получава през 2014 година.

Вижте найсексапилните българки (ВИДЕО)
netinfo

№ 4 Бориса Тютюнджиева

Бориса започва своята кариера през 2006 година, когато печели конкурса „Кралица на красотата". Същата година представя България на конкурса „ Мис Кралица на красотата" в Китай. След това Бориса започва кариера на модел в Италия, като рекламира марките „Нивеа", „Кавали" и „Дукати". През 2010 г. се снима в мъжкото списание „Максим". През 2012 г. се снима в петата част на американската хорър поредица „Погрешен завой" в ролята на Линда.

Hotel Riu Helios Paradise ***** Hair: @ivailokolev Make up: @andreevceco Foto: @koko_krastev

A photo posted by Borisa Tutundjieva (@borisanikolaeva) on Jul 2, 2015 at 8:50am PDT

№ 3 Николета Лозанова

Николета Лозанова е родена в Пловдив. През 2006 година завършва средно образование със специалност икономика в гимназия „Константин Величков" в Пловдив. На 9 октомври Николета сключва брак с футболиста Валери Божинов. Двамата имат дъщеря - Никол.

№ 2 Никол Станкулова

Никол Станкулова е родена в София. На 6 години печели първият си конкурс за красота, а на 7 е вече водеща в предаване по държавната телевизия. Като малка разпределя свободното си време между тренировките по гимнастика, плуване, балет, пиано, уроци за училище и позирането за списания.

Вижте найсексапилните българки (ВИДЕО)
netinfo

№ 1 Диляна Попова

Диляна Попова е български фотомодел, актриса и дизайнер. Родена е в Гулянци, където живее до 8 клас. След това се премества в Плевен, където завършва техникум по облекло, след което завършва моден дизайн в НБУ. През 2010 г. се снима в българското издание на списание „Плейбой" и е момиче на корицата на броя му за месец октомври. Участва в българските сериали „Стъклен дом" и „Революция Z"