Спас Натов: Ще запълним групата с юноши
Спас Натов: Ще запълним групата с юноши / Добри Атанасов

"За съжаление не сме застраховани дали друг играч няма да си тръгне от отбора. Да се надяваме, че Николай Стоянов ще е последният напуснал. Той няма заместване с неговото себераздаване, но ще трябва да се справяме и без него", коментира треньорът на "Черно море порт Варна" Спас Натов.

"Никога не е приятно, когато играчи напускат, особено млади наши състезатели, които са изградени тук. С положението в клуба тези неща се улесняват. Групата на Черно море порт Варна за мачовете ще се запълва с юноши на клуба. Със сигурност в отбора ще бъде привикан Мартин Коцев и още някои състезатели", каза още той.

"Баскетболът е животът ми, така че със силен отбор, със слаб отбор – трябва да продължим. Преди напускането на тримата състезатели нашата идея беше да се борим за призови места. Сега има много „ако”, но трябва да се представяме добре. Искам да се равняваме с първите отбори винаги", коментира Натов.

"Мачът с "Черноморец" ще е равностоен и много тежък мач за нас. Гостите напредват, от тази седмица имат още един чужденец, опитваме се да ги разузнаем, днес ще ги гледаме. Трябва да се подготвим добре и ще играем за победа както винаги", завърши треньорът.

Срещата "Черно море порт Варна"-"Черноморец" от 18-тия кръг на НБЛ е днес от 18:00 часа в зала "Христо Борисов".