И майка на състезател на Симеон Ценев обвини треньора, притискал я за секс
И майка на състезател на Симеон Ценев обвини треньора, притискал я за секс / screenshot/vbox7

Mайка на състезател също твърди, че е била жертва на управителя на спортен клуб "ЦСКА джудо и самбо" Симеон Ценев.

65-годишният мъж бе обвинен от няколко невръстни момичета, че ги е карал да се събличат в кабинета му, пускал им е порно и ги е опипвал. В замяна обещавал да ги води по състезания и лагери.

Инцидентът с възрастната жена станал преди четири години. За него тя разказва в интернет, пише "24 часа".

Ученички обвиняват треньора си, че злоупотребявал сексуално с тях

Жената споделя, че имала финансови проблеми и мислела да спре сина си от спорта. Тогава Ценев я извикал в кабинета си и предложил да помогне. Двамата се познавали отпреди тя да запише сина си в клуба и предложението му за помощ не звучало странно. Ценев обаче уточнил, че офертата важи само ако жената се съгласи да прави секс с него.

От страх да не изхвърлят сина й от тренировки тя не подала жалба в полицията. Момчето било талантливо и трупало медал след медал.

След отказа на майка му да прави секс с управителя Ценев започнал да се държи лошо с него, споделя още жената. В крайна сметка детето се отписало от клуба му и преминало в друг.

Преди дни Нова телевизия показа няколко непълнолетни и малолетни момичета, които се оплакаха, че Симеон Ценев ги опипвал и блудствал с тях. Европейска шампионка по джудо дори заяви, че е била изнасилена от него.

Треньорът Ценев категорично отрича обвиненията. Той дори изтъква като довод, че заради възрастта си не може да получи ерекция.

По случая се води проверка.