Заявления за мартенския базар ще се подават на 8 и 9 февруари
Заявления за мартенския базар ще се подават на 8 и 9 февруари / Дарик Добрич

Кметът Йордан Йорданов утвърди нов регламент за организация на мартенския базар на открито, съобщават от Община Добрич. Места за продаване на мартеници ще има на пл. „Свобода"; ул. „Христо Ботев" и на площад „Стария орех". Базарът ще започне на 15 февруари и ще продължи до 3 март включително. Схемата за разполагане на местата с площ от по 1,5 м ще бъде предложена и утвърдена в следващите три дни.

Заявления за участие в базара ще се приемат на работно място „Икономическо развитие" в Центъра за услуги и информация в Община град Добрич от 8.00 ч. на 8 февруари до 16.00 ч. на 9 февруари 2016 г.

Изборът на местата ще се определи между търговците чрез теглене на жребий, което ще се проведе на 10 февруари (сряда) от 11.00 часа в голямата заседателна зала на Община град Добрич.

Всички заинтересовани могат да се запознаят подробно със свързаната с провеждането на тазгодишния базар документация (заповед, регламент, чертеж на търговското съоръжение) на официалния сайт на Община Добрич в раздел Съобщения на Центъра за услуги и информация.