Дарителска кампания „Най-същественото е невидимо за очите
Дарителска кампания „Най-същественото е невидимо за очите / netinfo

В подкрепа на СОУ за деца с нарушено зрение „Луи Брайл"

Оптични вериги Grand Optics & Joy Optics стартират кампания в помощ на децата от училище за незрящи "Луи Брайл".

Инициативата се провежда за първа година и е естествено продължение на благотворителната коледна кампания, която оптиките проведоха в края на 2015-та година.

Във всеки обект на оптичните вериги има касичка за събиране на средства. Клиентите решили да дарят средства за децата от училище „Луи Брайл" ще получат като подарък календар, който е изпълнен с картини и сувенири, които децата са изработили през изминалата година.

Дарителска кампания Найсъщественото е невидимо за очите"
netinfo
Въпреки, че децата от училището не виждат, те творят, играят и обичат като всички останали деца. Оптики Grand Оptics & Joy Optics ги подкрепят ежемесечно със средства и вярват, че клиентите също ще се включат с малки дарения.
Дарителска кампания Найсъщественото е невидимо за очите"
netinfo
Кампанията се осъществява в партньорство с различни медии, което позволява максималното й популяризиране в цялата страна и набиране на достатъчно средства за нуждите на училището. Събраната сума ще бъде използвана за специализирани зали и съоръжения, брайлови машини и други обучителни средства, необходими за нормалното протичане на учебния процес. Ако желаете да се свържете директно с училището, можете да им пишете на udnzsofia@yahoo.com или на телефоните, посочени в сайта им.

Кампанията стартира на 01 февруари 2016 г. След приключване на кампанията в официалните сайтове на Grand Optics & Joy Optics ще бъде публикуван отчет за събраните средства.

За повече информация www.grandoptics.bg и www.joyoptics.bg