Мъж уби две жени и се самоуби в София
83839
Мъж уби две жени и се самоуби в София
Мъж уби две жени и се самоуби в София
  • Мъж уби две жени и се самоуби в София
  • Мъж уби две жени и се самоуби в София

Мъж уби две жени, след което се самоуби в София. Кървавата драма се разиграла в малките часове на нощта в столичния кв. „Надежда". Полицията разбрала за случая, след като мъжът сам съобщил на тел. 112 за двойното убийство.

Mинути преди 2.00 часа, на тел. 112 се обажда мъжки глас, който съобщава на дежурните диспечери, че току-що е извършил двойно убийство и след като затвори телефона ще се самоубие. Към адреса, от който се обадил мъжът, незабавно за изпратени екипи на полицията и „Бърза помощ".

Пред единия от входовете на бл. 145 в квартала, те намират безжизненото тяло на човека, който подал сигнала, а в апартамент на шестия етаж в сградата заварват окървавените тела на две жени - на 45 години и на 20 години. Убийството е извършено с нож, който е намерен в жилището, а жертвите са майка и дъщеря. Починали в следствие на множество прободни рани.

Мъжът, който е извършил жестокото убийство, е имал връзка с по-възрастната жена. Той е на 53 години, от Перник и няма информация за негови криминални регистрации. Жилището, в което е станало убийството, е било наето от двете жени. Хора от блока коментираха, че бегло познават съседките си и не са чули никаква пререкания в нощта на трагедията.

Часове след като огледът на криминалистите приключи обстановката около блок 145 в жк „Надежда" наподобяваше сцена от филм на ужасите. Кървавите следи в снега, където е паднал мъжът, след като се е хвърлил от шестия етаж на сградата, все още стояха. Само на няколко метра от мястото се намират детска градина и училище.

Източник на видеото: Novanews.bg