Избери любимите си заведения и спечели смартфон Samsung Galaxy S6 edge
Избери любимите си заведения и спечели смартфон Samsung Galaxy S6 edge / netinfo

След 11-годишно обикаляне в търсене на по-добрите барове и ресторанти в града, екипът на гайд №1 за актуалните места и събития в града Go Guide селектира най-заслужилите заведения в София на специално създадената платформа awards.goguide.bg по повод първите годишни награди на изданието GO FOOD & DRINK AWARDS.

Всеки може да даде вота си за любимите градски заведения и да участва в томболата за неустоими награди: 5 хайенд смартфона Samsung Galaxy S6 edge в комплект с маска за виртуална реалност GEAR VR, както и 80 ваучера за консумация на стойност 50 лв. в едно от номинираните заведенията.

Целта на инициативата е да бъдат отличени най-добрите места в знак на благодарност, че не спират да развиват облика на София и като стимул за собствениците да продължат да го правят и занапред. Всички участници в кампанията ще получат стикери с отличителното червено лого на медията, като сигурен сигнал за това, че са тествани и препоръчани от Go Guide и неговите хора, а в края на месец февруари победителите в различните категории ще бъдат наградени на специална церемония.

Подкрепи сега твоите любими заведения на awards.goguide.bg и спечели страхотни награди!