Стотици разплакани фенове изпратиха A.V.A. от сцената на X Factor
Стотици разплакани фенове изпратиха A.V.A. от сцената на X Factor / Нова тв

Христиана Лоизу, Дарина Йотова и Кристиан Костов се отправят към големия финал на шоуто на 25 януари от 20:00ч. по Нова

Женското трио A.V.A., което написа нова страница в историята на групите в X Factor, напусна шоуто на крачка от големия финал. Решаващата музикална битка преди финала на 25 януари изправи един срещу друг най-младият талант в четвърти сезон - Кристиан Костов, и първата група, достигнала до този етап на шоуто - A.V.A.

Стотици разплакани лица в залата, наред с емоционални възгласи предизвика изпълнението на Крис, който избра песента Jеаlous.Момичетата, сравнявани от своя ментор - Люси, с три ангела, представиха въздействащо изпълнение на Angels на Роби Уилямс.„Вие направихте нещо невиждано! От една обикновена група, се превърнахте в един от фаворитите на сезона. Благодаря ви за невероятната работа, усилие и желание", сподели през сълзи Люси, която изпрати момичетата от сцената в компанията на стотици фенове.

„X Factor е чудо, училище, съдба, еуфория!", споделиха момичетата от A.V.A. по време на своето гостуване в  "Здравей, България".Ани, Велина и Антоана вярват, че успехът им ще бъде именно като групата, която екипът на шоуто създаде, като добавят, че се чувстват по-комфортно заедно. Първият ни концерт е с Люси на 4 февруари във Филхармонията в Плевен. След това следва - турне!", разказаха момичетата, които вярват, че шоуто им е дало невероятната възможност да се срещнат с голямата сцена.

В понеделник вечер, точно в 20:00ч., в ефира на Нова ще се разрази най-голямата музикална битка за годината. Кристиан Костов, Дарина Йотова и Християна Лоизу ще се впуснат в съревнование, което ще определи новата музикална звезда в X Factor България. Победителят ще получи договор за професионална кариера, а също така наградата от 50 000 лв. - сериозна сума, която да инвестира в своето развитие.

Стотици разплакани фенове изпратиха AVA от сцената на X Factor
netinfo
Какви изненади и звездни гости ще поднесе големият финал? Кой ще бъде новата музикална звезда в X Factor България? - ще разберете в понеделник вечер, от 20:00ч. по Нова.

Следете най-интересните новини на официалната фейсбук страница на предаването, както и любимите си моменти от X Factor в официалния канал  във vbox7.com.

Всеки истински фен може да надникне зад кулисите на шоуто с ексклузивните бекстейдж видеа в официалния канал на X Factor във vbox7.com.