Стивън Ачикор се раздели със сцената на X Factor на крачка от големия финал
Стивън Ачикор се раздели със сцената на X Factor на крачка от големия финал / netinfo

Стивън Ачикор напусна сцената на X Factor на крачка от големия финал.

Въпреки емоционалното изпълнение на с All of me на Джон Леджънт, участникът с нигерийски произход получи по-малка подкрепа в битката с трите дами от A.V.A. Ани, Велина и Антоана накараха българската песен „Лудо, младо" да прозвучи в един глас, демонстрирайки пълен синхрон във вокалното представяне.

„Благодаря на всички за подкрепата и за преживяванията в шоуто", сподели Стивън в последните минути на шоуто.

Вечерта беше открита от откритията в трети сезон на X Factor - Пламен и Иво. Момчетата, които се превърнаха в едни от най-обичаните млади звезди, представиха своя нов хит „24/7" с динамична хореография характерния положителен заряд за тандема.

„Тежко е да отпаднеш тоно преди финала, но ние бяхме исти нски вдъхновени нещата с нас да се случат. Всички финалисти са победители!", споделиха братята, които поздравиха всички таланти, стигнали до решаващия етап на шоуто.

Следете най-интересните новини на официалната фейсбук страница на предаването, както и любимите си моменти от X Factor в официалния канал във vbox7.com.

Всеки истински фен може да надникне зад кулисите на шоуто с ексклузивните бекстейдж видеа в официалния канал на X Factor във vbox7.com.