Впечатляващи изпълнения на сцената на X Factor (ВИДЕО)
Впечатляващи изпълнения на сцената на X Factor (ВИДЕО) / БГНЕС

Християна Лоизу надвива здравословните проблеми с титанично представяне
Кристиан Костов запалва сърцата на жури и публика с големия хит на Ед Шийрън

Две седмици преди финала петимата участници в X Factor се изправиха пред ново предизвикателство с две песни - баладична и забавна.

Нощта на комедията и трагедията представи в нова светлина Християна, Стивън, Дарина, Кристиан и A.V.A.

Въпреки сериозни здравословни проблеми, Християна Лоизу направи заразително изпълнение на парчето на The Pussycat Dolls - Sway, в темпераментен кубински стил.

„Бях готов Християна дори и да не участва в днешното шоу и бях притеснен през цялото време. Справи се страхотно с изпълнението и хореографията", сподели развълнувано Маги след успешното излизане на сцената, което достигна кулминация с песен от мюзикъла „Котките".

Кристиан Костов на свой ред направи едно от най-завладяващите си изпълнения с I See Fire на Ед Шийрън. Стивън Ачикор премери сили с песен на една от най-популярните поп изпълнителки в света - Кристина Агилера и песента Hurt.

„Парчето се оказа по-голямо от теб", бяха думите на Люси, която наред със Саня и Криско отчете трудностите по време на изпълнението. "Трябва да продължа напред, да дам най-доброто от мен, Вики, Ева-Мария и Анджи", сподели последното от отбора на Момичетата - Дарина, преди изпълнението на хита на Мегън Трейнър All About The Bass, създавайки настроение сред дъжд от шарени чадъри.

Малко по-късно Стивън показа отново големите си вокални и артистични възможности с взривяващ финал, много енергия и динамика на сцената.

Следете най-интересните новини на официалната Facebook страница на предаването, както и любимите си моменти от X Factor в официалния канал във Vbox7.com. А всеки истински фен може да надникне зад кулисите на шоуто с ексклузивните бекстейдж видеа в официалния канал на X Factor във Vbox7.com.