Отзиви след Черно море порт Варна-Берое
Отзиви след Черно море порт Варна-Берое / Добри Атанасов

 

Представяме ви мненията на двамата треньори след края на мача от 14-ия кръг на НБЛ между "Черно море" порт Варна и "Берое" (80-88)

 

Любо Минчев, треньор на „Берое“:

 

„Наистина мачът не само беше много нервен, но и много твърд. Рядко се виждат такива мачове в нашето първенство. На първо място искам да поздравя собствения си отбор, който направи един доста добър мач.Имахме добра концентрация по време на срещата, която бе изключително важна. Знаехме и колко ще е мотивиран противника ни. Не мога да пропусна да похваля отбора на варна. Работил съм съм тук почти всички момчета от този отбор и много добре зная, че те са биткаджии. Знаем, че ситуацията в клуба е доста тежка, но аз познавам техните характери. Аз съм в изключително добри отношения с тези момчета и искрено ги поздравявам за това, че се хвърлиха и дадоха абсолютно всичко от себе си. Те направиха наистина едно много здрава битка. Днес се получи наистина един доста здрав сблъсък“

 

 

 

Спас Натов, треньор на „Черно море порт Варна“: След загуба винаги е трудно. Обикновено оправдания могат да се намерят много. Мисля, че бяхме прекалено нервни като за първи мач през новата година. Надявах се да влезнем с една хубава загрявка добре в мача, но се оказа че не стана така. Целият ни мач бе много нервен. Играхме прибързано. Пак долу-горе се справихме в нападение. Може би в защита имахме повече пропуски. „Берое“ са добър отбор, който разчита на стрелбата от разстояние. Какво е състоянието на Цонков, докторите ще кажат. Едно беше сигурно, че не можеше да продължи мача".