Всяка нова и модерна болница изисква екип от професионалисти, които не се страхуват да действат и да развиват своите умения. В премиерната полска поредица „Медици" /Lekarze/ ще видим в действие точно такъв екип, поставен пред предизвикателството да се справи с невъзможното, да реагира на мига, да вземе правилното решение, защото залогът е голям. Не пропускайте „Медици" - тази събота, от 20.00ч. по Diema Family.

Младият и амбициозен хирург Алисия Жиманска (Магдалена Ружчка) уверено прави първите стъпки в кариерата си в престижна болница във Варшава и мечтае да стане най-добрия хирург и да специализира в областта на трансплантирането на органи. Неочакван инцидент променя плановете й и я отпраща в нова посока - болницата „Коперник" в град Торун.

Съдбата я среща с група харизматични лекари, изцяло посветени на своята професия, които ежедневно се борят не само за живота и здравето на своите пациенти, но и със своите собствени слабости и проблеми.

Премиерният полски сериал Медици" тръгва по Diema Family
netinfo

Огненият екип от ярки индивидуалности не се страхува да действа и да развива своите умения, готов е на всичко, за да се справи с всеки случай, колкото й сложен да е той. В забързаното ежедневие, изпълнено с поредица от заплетени казуси, изискващи цялото време и внимание на младия екип, медиците често пренебрегват личния си живот в името на своите пациенти. Лекувайки другите понякога и те самите се нуждаят от помощ.

Телевизионният дебют на полския сериал е през 2012 г. и освен симпатиите на зрителите поредицата вече е спечелила и доста награди.

В главните ролите освен Магдалена Ружчка ще видим още Павел Малашински, Данута Стенка, Яцек Коман. Всеки епизод успява да заинтригува зрителите с автентичен медицински случай, а динамичните, озадачаващи и често забавни ситуации са неизменна част от сюжета на „Медици".

Очаквайте старта на премиерния за България полски сериал "Медици" - от 9 януари, в събота и неделя, от 20.00 ч. по Diema Family.

Премиерният полски сериал Медици" тръгва по Diema Family
netinfo