Трето издание на Вечер на мюзикъла с Люси Дяковска в началото на февруари!
Трето издание на Вечер на мюзикъла с Люси Дяковска в началото на февруари! / dariknews.archive

Трето представяне на "Вечер на мюзикъла с Люси Дяковска" е заложено вече в програмата на Плевенска филхармония, научи Дарик.

Както вече е известно, на 15 януари 2016 г. в Драматичен театър "Иван Радоев" ще се състои за втори път преминалия при невиждан успех спектакъл, който е резултат от съвместната работа на Люси Дяковска, Левон Манукян, Георги Милтиядов и Плевенска филхармония.

Билетите за концерта бяха разпродадени за дни и това наложи организирането му за трети път в Плевен, където през октомври 2015-та г. се състоя премиерата на "Вечер на мюзикъла с Люси Дяковска".

В програмата на „Вечер на мюзикъла с Люси Дяковска‘‘ са включени откъси от мюзикълите „Чикаго", „Кабаре", Мулен Руж", „Клетниците", „Аладин", „Уестсайдска история", Коса", „Исус Христос - Супер Стар", компилация от песни на рок групата "Queen" и популярни пиеси от Джордж Гершуин.

Оркестрациите и аранжиментите са на Левон Манукян и Георги Милтиядов.

Продажбата на билетите за третия концерт, който ще се състои на 4 февруари отново в залата на ДКТ"Иван Радоев" започва от утре - 7 януари, на касата на билетния център на Плевенска филхармония в ч-ще "Съгласие".

Телефон за връзка 064/ 800 843. Работно време на касата от 10:00 до 13:00 и от 15:00 до 18:00 ч., а в деня на концерта - 15 януари 2016 г. - до 19:00 часа.

Билети ще се продават и в интернет на: www.eventim.bg/bg, уточниха от Плевенска филхармония.