Вики напусна X Factor след музикален двубой с Дарина (ВИДЕО)
Вики напусна X Factor след музикален двубой с Дарина (ВИДЕО) / X Factor

Виктория Георгиева напусна музикалната шесторка на финалистите в четвърти сезон на .

X Factor започва годината с Нощ на дуетите

Един от последните решаващи двубои на шоуто изправи една срещу друга двете момичета от отбора на Криско. Вики впечатли с вокалния си диапазон по време на изпълнението на Rise Up.Дарина заложи на един от специалните си таланти - народното пеене, с "Притури се планината"."Чувствам ви като свои деца, въпреки че не съм толкова по-голям от вас. Затова ще оставя решението според вота на публиката", обяви рапърът, който трябваше да даде четвърти решаващ глас.

"Финалистите са много готини и сърцати! Докато слушах общата им песен си помислих, че не съм чувал група от участници да звучи толкова добре заедно", сподели победителят от първи сезон на X Factor Рафи. Той представи своето ново парче в началото на вечерта. 

"Сцената на X Factor е нещо много специално, защото тя ще ви даде път към още по-големи сцени", обърна се усмихнатият изпълнител към младите звезди в шоуто.

В понеделник вечер, точно в 20:00ч., Кристиан, Дарина, A.V.A., Стивън и Християна ще представят своята най-забавна и сантиментална страна в Нощта на комедията и трагедията. Всеки един от финалистите ще изпълни две коренно различни парчета с много емоция и вокални предизвикателства.

Коя роля ще се окаже по-подходяща за участниците в X Factor? Дали ще завоюват публиката с хумор или трогателни изпълнения? - предстои да разберете в понеделник вечер.

Следете най-интересните новини на официалната Facebook страница на предаването, както и любимите си моменти от X Factor в официалния канал във Vbox7.com. А всеки истински фен може да надникне зад кулисите на шоуто с ексклузивните бекстейдж видеа в официалния канал на X Factor във Vbox7.com.