Победителят от първи сезон на X Factor - Рафи, открива Нощта на елиминациите, тази вечер от 20:00ч. по Нова

Парчета на Кристина Агилера, One Direction и Sia завладяха сцената на първия концерт на X Factor за 2016-та година. Концертът, който получи името „Зоната на комфорта" даде възможност на всеки един от участниците да изпее песен, с която се чувства в свои води.

„Зоната на комфорта не означава само да стъпиш на сцената и да запазиш спокойствие, но и да съумееш да си спонтанен и да се справиш. Днес ти успя да се пребориш с една от най-трудните песни на нашето време", сподели Люси след изпълнението на Виктория Георгиева с песента Titanium.Момичетата от A.V.A затанцуваха със собствените си отражения във впечатляваща хореография с балета Funky Monkeys по време на песента You are beautiful,

а Християна Лоизу спря дъха на жури и публика с I will always love you на Уитни Хюстън.Кристиан Костов завоюва отново момичешките сърца със Story of my life на хитовата група One Direction.Стивън Ачикор внесе R&B нотка с вечния хит I believe I can fly,а Дарина Йотова на свой ред не пропусна възможността да рапира хитово парче на Fifth Harmony.В кулминацията на вечерта любимците на тийнейджърите - Дарина и Кристиан, създадоха оригинален дует с парчето „Крадена любов" на Графа и Мария Илиева.Песен от мюзикъла „Коса" беше специалната изненада на A.V.A. и Вики, които донесоха на сцената истинска класика в музиката и филмовото изкуство.Вълнуващият финал на концерта прозвуча в чуждестранния дует на Християна и Стивън, който просълзи журито с песента I'll be there. "За мен това беше дуетът на дуетите!", възкликна Маги Халваджиян, който не скри вълнението и гордостта си от представителите на категория „25+".Тази вечер, от 20:00ч. по Нова, конкуренцията и съревнованието ще ескалират в нови елиминации. Един от шестимата финалисти ще напусне на крачка от финала, но преди това ще получи възможността да впечатли отново жури и публика със свое изпълнение. Преди това обаче, на сцената ще се появи победителят от първи сезон на X Factor, който ще зареди с енергия и добро настроение участниците преди предстоящата музикална битка.

Следете най-интересните новини на официалната Facebook страница на предаването, както и любимите си моменти от X Factor в официалния канал във Vbox7.com. А всеки истински фен може да надникне зад кулисите на шоуто с ексклузивните бекстейдж видеа в официалния канал на X Factor във Vbox7.com.