Георги Петров: От избори на избори ВМРО- Кюстендил се представя все по- добре
Георги Петров: От избори на избори ВМРО- Кюстендил се представя все по- добре / Дима Кирилова,Дарик радио

Посланикът на Турция в България Сюлейман Гьокче и генералните консули в Пловдив и Бургас трябва да бъдат отзовани, категоричен е евродепутатът Ангел Джамбазки. В клуба на ВМРО- Кюстендил, евродепутатът Ангел Джамбазки и областният председател Георги Петров дадоха пресконференция по актуални регионални и национални теми.
„Поведението на бившият председател на така наречената „българска партия" ДПС е национално предателство. Тази партия имаше претенции да управлява държавата и управляваше през миналия мандат, а Местан се укри за известно време в посолството на чужда държава, возеше се в чужда дипломатическа кола на посланика, опита се да привлече структури на партията да работят за чужда държава и реално работеше против националните интереси. По време на посещението на турски премиер Ахмет Давутоглу в България в началото на месеца Местан имаше среща с него на четири очи- има ли по- ясен знак, че работи за чужда държава", коментира Ангел Джамбазки.

Георги Петров: От избори на избори ВМРО- Кюстендил се представя все по- добре
netinfo

 

 

Областният председател на ВМРО- Кюстендил Георги Петров отчете успешна година за ВМРО в областта. Създадени са нови структури в Невестино, Бобошево и Трекляно, а в Дупница има изцяло ново работещо ръководство.
„Надявам се местните структури да работят още по- добре. За 3 години вдигнахме ВМРО на крака, влязохме в Общински съвет, постепенно се връщаме там, където ни е мястото. От избори на избори се представяме все по- добре", коментира Георги Петров.
На пресконференцията беше обявена и предстояща панахида в памет на Мара Бунева, която ще се проведе на 10 януари в черквата "Св. Димитър", от 11 часа местно време.