„Черно море“ още чака отговор от Романов, Даниел Генов също е опция
„Черно море“ още чака отговор от Романов, Даниел Генов също е опция / Добри Атанасов

В „Черно море“ ще чакат отговор от Владислав Романов  още няколко дни. Интересът на Никола Спасов  към крилото датира още от лятото, но тогава играчът предпочете да премине в гръцкия Трикала, след като се бе разделил с Локомотив Сф преди това. Спасов държи да окомплектова състава за втория дял от шампионата до 6-и януари, когато стартира зимната подготовка на тима.

Още едно крило е в полезрението на „моряците“ . Става въпрос за Даниел  Генов. Твърде вероятно е един измежду двамата да облече екипа на варненския клуб след Нова година. При евентуално разминаване ще се търси крило от чужбина, а вече има достатъчно предложени такива.

В момента в „Черно море“ разполагат с четирима чисти крайни нападатели в лицето на Мат Курьор, Симеон Райков,  Андреас Васев и Илиян Неделчев. В такъв на пожар бе преквалифициран и Педро Еуженио, тъй като Райков и Васев не бяха постоянни в изявите си, а Неделчев е все още твърде млад. Най – изявеното крило от началото на сезона бе Мат Курьор, но при конкретна оферта от чужбина за него е възможно ръководството да го продаде.