Кметът ще е на площада в новогодишната нощ
Кметът ще е на площада в новогодишната нощ / netinfo

Кметът на Разград д-р Валентин Василев ще е на площада сред съгражданите си в новогодишната нощ. Това обяви той в отговор на въпрос на Дарик на последната си за годината пресконференция.

Градоначалникът уточни, че ще пътува от далеч, но ще бъде на площад „Независимост“ за празничната програма „Заедно в Новогодишната нощ“. Площадното веселие започва в 0,30 ч. на 1 януари, в програмата участва Капански ансамбъл-Разград.

За д-р Василев 1 януари е троен празник, освен, че започва Новата 2016 г., той има рожден ден, а също и имен ден.

Кметът ще е на площада в новогодишната нощ
netinfo

На пресконференцията си днес той вдигна наздравица с чаша вино с местните журналисти, подари им тефтери и календари с логото на община Разград, пожела им весел празник и много новини и хонорари през 2016 г., както и да се виждат с кмета по-често най-вече по хубави поводи.

На масата за пресконференции имаше и баница с късмети. Кметът призна, че през годината си носи в портфейла късметите, в последно време те се сбъдвали на 80%, последният бил „да стане кмет“. Условието за сбъдване обаче било, да не се казва късмета, затова и не сподели какво му се е паднало, само се усмихна доволно.

Кметът ще е на площада в новогодишната нощ
netinfo