Големият екран влиза в джоба с умен прожекционен апарат
Големият екран влиза в джоба с умен прожекционен апарат / ThinkStock/Getty Images

В наши дни смартфоните служат не само за провеждане на разговори - устройствата са като малки мобилни офиси и развлекателни центрове. Малкият им размер обаче ги прави неподходящи за споделяне на съдържание във физическия свят. Благодарение на малък умен помощник - прожекционния апарат Лил Лейзър, потребителите вече могат да носят големия екран в джоба си и да споделят с всички желаещи любимите си клипове и филми, съобщава сайтът Ред Ферит.

Миниатюрният размер на проекционния апарат Лил Лейзър го прави отлична преносима добавка към съвременния мобилен начин на живот. За използването му не са необходими кабели - Лил Лейзър се свързва с други устройства чрез безжична връзка. Предимството на малкия проекционен апарат е, че не ограничава потребителя до дома, офиса или друго място, предлагащо безплатен уайфай, тъй като създава собствена свързочна мрежа.

Лил Лейзър е съвместим както с устройства на Apple, така и със смартфони и таблети с мобилна операционна система андроид. Джобният прожекционен апарат може да се използва и с обикновен компютър чрез HDMI връзка.

Лил Лейзър работи най-добре на разстояние между 60 и 180 сантиметра от устройството. Размерът на прожектирания от апарата екран варира между 50 и 250 сантиметра. Батерията издържа два часа. Малкият прожекционен апарат се предлага с вградени високоговорители. Цената на Лил Лейзър, благодарение на който потребителят може да сложи големия екран в джоба си, е 450 долара.

Източник: БТА