Жени ГЕРБ - Дупница с коледен жест към децата от ЦНСТ Надежда и към семейства в неравностойно положение
Жени ГЕРБ - Дупница с коледен жест към децата от ЦНСТ Надежда и към семейства в неравностойно положение / ПП ГЕРБ

Общинската структура на ГЕРБ - Дупница организира благотворителна кампания за поредна година, по повод настъпващите Коледни и Новогодишни празници. Тази Коледа набирането на средства с благотворителна цел бе по инициатива на местната структура на Жени ГЕРБ. Кампанията получи широка подкрепа, като в нея се включиха не само дамите от партията, но и няколко от големите фирми в града, млади хора от структурата и общинските съветници от ПП ГЕРБ.
Със събраните средства за децата със специални нужди от ЦНСТ ''Надежда" бяха купени различни лакомства, торта, баници, фирми осигуриха плодове и спално бельо, за всички малчугани живеещи в центъра.

Жени ГЕРБ - Дупница с коледен жест към децата от ЦНСТ Надежда и към семейства в неравностойно положение
netinfo

Няколко семейства в неравностойно положение от град Дупница също получиха коледни подаръци от Жени ГЕРБ. В навечерието на светлия християнски празник на децата във всяко домакинство бяха осигурени лакомства, играчки, ученически пособия, спални комплекти, нови дрехи и обувки. Децата бяха зарадвани още с таблети, красива коледна украса и елха за празника. Със семействата се срещнаха представителки на общинското ръководство на Жени ГЕРБ, като им пожелаха светли и спокойни празници, здраве и успех през новата година.