Коледари наричаха за здраве и благополучие в община В. Търново
Коледари наричаха за здраве и благополучие в община В. Търново / снимки: Пресцентър - Община В. Търново

Както всяка година, ден преди Бъдни вечер общинската администрация във Велико Търново посрещна коледари от ансамбъл “Българче”. Момчетата, облечени в традиционни носии, наричаха за здраве, благополучие и берекет на кмета Даниел Панов и на всички общинари. Коледарите пяха песни и тропнаха хоро, на което се хванаха част от служителите на кметската администрация.

Коледари наричаха за здраве и благополучие в община В. Търново
netinfo

Наричанията на момчетата предизвикаха усмивки и аплодисменти- те пожелаха на кмета да управлява все така мъдро и сърцато, да бъде здрав и щедър, да продължи да работи за благото на търновските деца и техните родители. Даниел Панов благодари на коледарите за благопожеланията и ги зарадва с лакомства.

“Най- хубавото нещо за един работодател и кмет е да вижда усмихнатите лица на своите служители и на гражданите. Това показва, че нещата вървят добре. Благодаря ви, скъпи приятели, за възможността да бъда в този хубав колектив и да бъда ръководител на администрацията”, обърна се Панов към всички служители.

Коледари наричаха за здраве и благополучие в община В. Търново
netinfo

“Пожелавам ви да бъдете с най- обичаните си хора по време на Бъдни вечер и Коледа, да бъдете добронамерени, да дарявате топлина на близките и познатите си, защото няма нищо по- хубаво от добротата. Нека Рождественската светлина огрее вашите домове и ви дари с много здраве”, пожела кметът Даниел Панов.

Сред домакините на тържеството бяха още председателят на Общинския съвет Венцислав Спирдонов, заместник- кметовете Снежана Данева- Иванова, Ганчо Карабаджаков и проф. Георги Камарашев.