ГЕРБ – Стара Загора с подарък за пенсионерския клуб в село Пшеничево
ГЕРБ – Стара Загора с подарък за пенсионерския клуб в село Пшеничево / ГЕРБ Стара Загора

Членовете на ГЕРБ - Стара Загора и ръководители на АБ „Център" Ангел Филипов, Диян Димитров, Теньо Тенев и Велинка Вътева, заедно с Николай Николов, общински съветник от партията, поднесоха подарък на жителите на старозагорското село Пшеничево. Нов телевизор е коледният дар за близо 40 души, които редовно се събират за раздумка в клуба.

„В навечерието на най-светлия християнски празник ви пожелаваме здраве и късмет. Вслушвайте се в сърцето си по-често. Този подарък нека ви служи и да ви радва всеки ден", каза председателят на кварталната структура на ГЕРБ - Стара Загора Ангел Филипов.
Подаръкът за възрастните хора прие със сърдечни благодарности председателят на клуба Радка Герджикова.

Кметът на Пшеничево Елена Костадинова благодари от сърце за придобивката за пенсионерския клуб в селото. Тя сподели нуждата от внимание към по-малките населени места от общината, особено що се отнася до инфраструктурата.

„Стара Загора е общината с най-много села в България, а проблеми има във всяко едно. През изминалия мандат обърнахме внимание на доста от тях, сега ще направим всичко възможно и останалите да получат средства за рехабилитация на пътища, читалища и библиотеки, но не може да стане всичко веднага - ние сме реалисти", обърна се към пенсионерите от Пшеничево Диян Димитров.

„Измина една успешна година за нас, нека и следващата да е такава! Надяваме се от този телевизор да чувате само добри новини за България, за Стара Загора, за всички нас!", допълни той.